Критична Маса #11 од птичја перспектива

Наслов

Супермен ја поддржа Критична Маса 11

Контралатерално од лириците на маестралната од Лени, скопските љубители на велосипед не сакаат да избегаат, ниту пак одлетаат од своите проблеми и на единаесеттата Критична маса решија културно да го изнесат нивното незадоволство предизвикано од несовесните возачи, заглавените точкарски патеки и лошата велосипедска инфраструктура. Ипсилатерaлно на текстот, Супермен леташе и нè поддржа!

28 Март 2013

За авторот