Наслов

Сума сумарум од 2016 година на К4Т

Изминатата 2016 година ја поминавме турбулентно, но убаво. Беше исполнета со учество на многу убави настани, куп инспиративни видеа, споделени авантури за восхит, научивме нешто ново за активниот и природен стил на живот, за квалитетната исхрана, ја развивавме логиката за еко финти, а понекогаш имавме и по нешто за да се насмееме... сума сумарум, уште една уникатна здрава година. И сакаме уште! Ви посакуваме Среќна нова 2017 година и среќни празници од сè срце и ви благодариме што нè следите, бидејќи за вас постоиме!

Топ 3 најчитани статии за 2016 година се:
(Пиколино и зима доминираат како содржини)
 

1. Малиот Тен ја јаваше Шар Планина


2. Кожуф бе брат, шо е со пато?


3. Добро, а знае да оди?


Најчитани статии по категории се:

Вести: За вакви денови се живее


Тренинг: Германецов растура на Водно, Матка и скопското Кале


Исхрана: Лековити јајца од Јапонска препелица


Пиколино: Малиот Тен ја јаваше Шар Планина


Настани: Свечено отворање на новата болдер вежбална на А.К. Матка


Екологика: Анкета за загадениот воздух


Галерија: Кожуф бе брат, шо е со пато?


Интервјуа (меѓу најпопуларните и општо):

1. Интервју со активниот тазе венчан фит пар Елена Бубало и Атанас Михајловски


2. Еден ден со Огнен Бражански - Фитнес Револуција


3. Интервју со Д-р Горан Видоевски - рамни стапала


На кратко: СТИГНАВ ДО 230 МЕТРИ, ДНОТО Е УШТЕ ДАЛЕКУ: Полскиот нуркач откри неверојатен податок за Пештерата Врело (ВИДЕО/ФОТО)

30 Декември 2016

За авторот