Наслов

Стоилов - The Unbreakable

Видео со концентрирана емоција посветено на ракометарот на РК Вардар и Македонскиот национален тим во ракомет Стојанче Стоилов во продукција на MP. Вистински херој и личност која мотивира!

09 Мај 2019

За авторот