Наслов

Со GO Pro во 2012

Еве мала селекција од 10 видеа направени во изминатата година со Go Pro, (камерче што му даде нова димензија на спортот и авантурата) не за џабе Ник Вудман (создавачот) пред недела дена беше прогласен за новопечен милијардер.

02 Јануари 2013

За авторот