Наслов

Скијање низ ИКЕА

Рекламата е клучен фактор од секој бизнис, па затоа компанијата ИКЕА се потрудила на интересен и креативен начин да ја испромовира својата компанија така што ќе биде интересна за секој гледач, а најмногу за купувачите кои биле дел од снимањето на истата.

14 Март 2016

За авторот