Ноќно качување мраз

Наслов

Скандинавските ледени џинови

Извонреден краток филм за ноќно качување на скандинавските замрзнати џинови.

Овој краток фил снимен од страна на Томас Сенф (Thomas Senf) ги прикажува спортистите на Mammut како качуваат насоки во воден мраз во Норвешка, ноќе.

13 Ноември 2013

За авторот