Наслов

Симни некое килце со памет

Ко ќе видиш, џабе ако фураш било какви диети ако не знаеш некои основни работи во врска со слабеењето. Иако се научни, тие се многу едноставни и лесно апликабилни во нашето секојдневие.

05 Јануари 2013

За авторот