Наслов

Шизички кабаници за патики

Доаѓа есен, а вие не се одвојувате од вашите омилени патики... ви се шета надвор ама врне дожд, кал и вирови на сите страни...но со кабанициве патиките ќе ви останат ем суви, ем шизички, додека релаксирано играте на дожот... Ете ни маст хев нов изум!

22 Август 2017

За авторот