Наслов

Шат ап енд тејк мај мани!

Како може реклама од 31 секунда да ве натера да ја гледате уште еднаш и уште еднаш и на крај без размислување и двоумење да си го нарачате продуктот. На Норт Фејс им успеа.

19 Декември 2012

За авторот