Шарпланински СкајРејс 2016 - видео

Наслов

Шара, небо и земја

Во високите, недостапни делови на североисточна Шар Планина, на работ од Македонија и Косово и помеѓу Старо Село и Штрпце, се одржува една од најтешките и најсуровите трки во планинско трчање на Балканот.... 

16 Август 2016

За авторот