Наслов

Шара или што?

Додека го чекаме официјалното видео за Шарпланински Скајрејс од страна на Скајранинг Србија, ѕирнете како беше неделната трка на една од нашите најубави планини, преку врвовите Пирибег и Љуботен. Ова е само мал дел од целосниот матерјал. 

06 Август 2015

За авторот