Наслов

Шамони е оптеретен со паудер

Чудна работа е метеорологијата, знае да изненади во секоја смисла на зборот, и позитивно и негативно. Во случајот со Шамони и Алпите, крајов на јануари и почетокот на февруари, приказната е страшно млечна и претерано мека.

Внимание: видеото кое е снимано на Ејги ди Миди има потенцијал да ве остави со отворени усти и потечени лиги. Обезбедете си салфетка и авионски тикет до најблиското место до Шамони кое има аеродром или ќе останете само со репете клик на ЈуТјуб!

05 Февруари 2013

За авторот