Наслов

Се сврте маратонското тркало во Маврово

На 13-14.06.2015 се одржа долгочекуваниот Маврово МТБ Викенд. На 14ти утрото стартуваше маратонот и полу-маратонот кои имаа рекреативно-натпреварувачки карактер. Бевме присутни за да го доловиме настанот со свое око... Многу луѓе, љубители на аутдор спортовите и природата и одлична атмосфера во еден од најубавите региони на Македонија. 

Супер организација и многу многу насмевки. Честитки до победниците, и до следниот Маврово МТБ викенд пуштајте си го видеово за да држи влага во очи.

П.С. еве што се случуваше на 13ти

15 Јуни 2015

За авторот