Наслов

Саломон, фасцинантно

Саломон Freeski Tv претера со добрите видеа оваа година, а "Not Another GoPro Edit" стварно не е само еден најобичен GoPro едит. Феноменално парче мултимедиа, од музика до комплетните видео материјали.

26 Февруари 2013

За авторот