Наслов

Родео во облаци

Значи, постои линија на екстремни спортисти кои прават ретко видени потези со некои специјално скроени костуми низ воздухот и има една девојка која го јава овој погоре. Кој е пооткачен одлучете вие. 

10 Февруари 2015

За авторот