Наслов

Резултати од 51от Мавровски меморијал во нордиско трчање

На првиот ден од 51от Мавровски меморијал во нордиско трчање настапија натпреварувачи во машка и жанска конкуренција. На женската трката на 5км настапија 18 натпреварувачки, а на трката на 10км учество земаа 46 машки натпреварувачи. 

02 Март 2014

За авторот