Наслов

Ретро ски маркетинг (галерија)

Возејќи се со старата добра Рено 4ка Ве враќаме назад во скијачкото маркетинг минато, а таму богами има што да се види и повторно почувствува.

Најдобриот пријател на човекот. Michelob Light и бернардинецот, а понекогаш и жената - 1980 година

Кастингер скијачки кондури. Да спиеш со нив - 1972 година

Пак скијачки кондури, сега Кофлак и добра цура - 1961 година

Нордика банана кондура. Првата целосно пластична кондура со пет жабици - 1973 година

Оригиналните ски зајачици - 1950 година

Дреч Саломон комбинизони. Ако не се дреч, не ги носи - 1988 година

Олимписките рејбанки - 1976 година

White Stag скијачка опрема - 1961 година

Боли Head - 1986 година 

Француски скијачки хеланки - 1961 година

Стилот што шашардисува - 1976 година (На вакви Кастел скии прв пат почнав да скијам) 

Како скијале французите - 1967 година

 

17 Декември 2012

За авторот