Наслов

Пробајк Скопје - отворање на нова продавница (видео)

Минатата недела на 18 април 2018 година, продавницата за велосипеди и велосипедска опрема „Пробајк” од Скопје наполни цели 11 години постоење, а годишнината ја прослави со отворањето на очекуваната нова продавница во главниот град. 

24 Април 2018

За авторот