Препорачано!

Наслов

„Прирачник за преживување 1” од Николче Костоски

„Во природата не постојат ниту награди, ниту казни, постојат само - последици!"

Повелете ЛИНК до прирачникот за почетници, Преживување во природа на Николче Костоски кој што се надеваме дека скоро ќе имаме можност да го погледнеме и во печатена форма. 

09 Март 2015

За авторот