Наслов

Правењето на „Центрифонот”

Ако експериментот на Николас Вугниер насловен Центрифон ви фати око и можеби имате желба да си го направите за ваши потреби, подоле го имаме неговиот туторијал за правењето на овој изум - од првиот прототип, па се до функционалната варијанта која ќе ви овозможи интересни снимки со вашиот телефон. 

03 Март 2016

За авторот