Наслов

Пошто бостанот на Кастор? 4228 м.н.в - Италијански Алпи

Замислете ја цената што една резанка бостан би ја достигнала на оваа висина? Браво за нашата екипа која изминатиот период беше во посета на повеќе алпски врвови во Италија и браво зa енергијата да се извлече, по наша проценка, 9 до 11 кила бостан на врв :) 

03 Август 2016

За авторот