Наслов

Поштедете ги кутрите копци

Фина маркетинг кампања на Gold`s Gym, теретана стационирана во Калифорнија. Ако копците, каишите и вратоврските почнат вака да цимолат за помош, време е!

18 Јули 2013

За авторот