Наслов

Полирање на регионален патен правец

Доколку институциите не си ја вршат работата како што треба, понекогаш ќе се најдат некои доволно загрижени граѓани кои ќе помогнат во полирањето на патниот правец. Има среќа дечкото што инерцијата не му даде да заринка инаку немаше да смеат. 

08 Март 2013

За авторот