Наслов

Погледот од горе

Анита Палческа ја освои првата награда од Kujaja.com на натпреварот за најдобра фотографија на тема (Погледот од горе). Фотографијата е направена блиску до брегот на Oхридското Eзеро од параглајдер во лет со тандем (пилот Марко Георгиев - клуб Вертиго). 

21 Јуни 2015

За авторот