Наслов

Playstreets во малото салцбуршко селце

За неколку часа договорен е стартот на петтото издание на Red Bull Playstreets во малата австриска идила Бад Гастајн. Вклучете се директно на центарски поставеното slopestyle лудило на еден уникатен freeski настан.

Денеска на 23 февруари во 4 часот на пладне ќе се одржи квалификационата рунда која преку трите судии во жирито ќе ја одлучи осумката која ќе се натпреварува во финалето во 8 часот вечерва.

Бујрум, стримот што треба да го кликнете за да уживате.

А, ова е мало привју на настанот. 

23 Февруари 2013

За авторот