Наслов

Планинско трчање низ недопрената природа на Галичица

Официјален видео тизер на трката Охрид Треил 2019!!

Дали сте спремни за уникатно искуство во планинско трчање низ недопрената природа на Охридско-преспанскиот регион и планината Галичица?

Приклучете се во авантурата на - www.ohridtrail.mk - раната пријава трае до 28.02.2019

#uniquetrails
#ohridtrail

26 Февруари 2019

За авторот