Наслов

Планинарскиот дом „Љуботен” се реновира

Драги наши планинари и планинарки, почнувајќи од Сабота 08.10.2016 се до крајот на месец октомври, планинарскиот дом на Љуботен нема да работи поради реконструкција на кровот. Сите активности кои се поврзани со престој во домот, се одложуваат за месец ноември. Од Ваша страна очекуваме разбирање и се надеваме на убаво време во текот на октомври.

07 Октомври 2016

За авторот