Наслов

Пет совети за возење точак во зима

А како ли возат точак во зима? Еве вака... Во следните четири минути, Бојана и Александар од Макадам360 ќе ви објаснат некои од најважните детали за возење на вашиот велосипед во зима. 

Ако тргнеме од фактот дека илјадници луѓе во северните холандии, скандинавии и други многу постудени предели од нашава држава на големо го користат велосипедот како превозно средство во град, тогаш бидете сигурни дека истото е возможно. Единствено што треба да припазите е добро да се опремите, облечете и да го спремите вашиот љубимец за снежното уживање до работа, а ако не сте сигурни какао, погледнете неколку совети од секогаш позитивно расположените Макадамџии... 

10 Јануари 2017

За авторот