Наслов

Перфектниот лет - епизода #5

Поради фактот што летањето со костум претставува високо опасен спорт, пилотите на „Перфектниот лет“ во нивната петта епизода посветуваат време за тренинг бидејќи тоа е единствениот начин да се намали ризикот од фатални несреќи.

13 Јануари 2014

За авторот