Наслов

Перфектниот лет - епизода #3

Во третата епизода на "Перфектниот лет", Џок, Еспен и Лудо се во прекрасните диви предели на Кина. Момците прават лет близу планините и карпестите формации, а во вториот обид, поради грешка во опремата, еден од нив се наоѓа во сериозна невоља.

23 Декември 2013

За авторот