Наслов

Педлај го својот грб

Вака сега. Велосипедски дрес со наше знаме и грб (со афионовата чушка и сонцето, ама без петокрака), убаво издизајниран, се шитка на Ибеј, произведен од некои Полјаци (колку што можевме да разбереме) за 39 долари. Го следиме за да видиме кога ќе отиде аут оф сток. п.с. немаме процент од ова!

12 Јуни 2014

За авторот