Старото добро „луле“

Наслов

The Peace Pipe

Ни случајно не е тоа што прво ќе ви падне на памет, но сепак исто толку вредно за внимание!!

Хибриден проект на добро познатиот сноубордер Danny Davis, кој имал сон да спои супер пајп возење со некои елементи кои додатно ќе им го разиграат адреналинот и воедно зголемат нашата воодушевеност. 

Досега можеби сте помислиле на вакво нешто, но не сте го виделе.. Внимателно одбрана екипа на сноубордери, мошне креативни и нормално со по некој краток спој во главата. Започнувајќи со мастерот на церемонијата Danny Davis, легендата Terje Haakonsen, Pat Moore, Mark McMorris, Jack Mitrani и чудото Kevin Pearce кој се враќа на голема врата после тешка повреда со незгодна траума и многу долг recovery процес.. 

Големо браво за Snow Park Technologies кои ќе си играат со снегот како со лего коцки! 

Фул ХД, фул скрин и не штедете ги звучниците... 

11 Јануари 2013

За авторот