Наслов

Отишол Ред Бул во Босна

После 10 години пауза, Ред Бул и серијата малоумни лизгања и скокања во ладна вода Jump & Freeze се навраќаат на сараевската олимписка убавица, Бјелашница. И не дека нема што да понуди балканче кога веќе му даваш можност да се истакне во правење глупости. 

04 Март 2013

За авторот