Наслов

Осветлувањето на кулата на Титов Врв

Пред некое време го објавивме апелот на Надир за помош и поддршка при обновување на оштетената кула на Титов врв. Сега имаме видео од акцијата на 13.09.2017 година кога успешно се донесоа материјалите за осветлување на објектот...

18 Септември 2017

За авторот