Наслов

Осмиот играч на Македонија на EHF Euro 2018

Официјално видео од европското првенство во ракомет во Хрватска посветено на нашите страсни навивачи!! Уживајте и се слушаме на следниот натпревар...

17 Јануари 2018

За авторот