Наслов

Одржување на една традиција (фото)

Детенце учествува во трката „Една милја“ во Прага, Чешка Република. Трката се одржува на годишно ниво и на неа учесниците се дотерани во старо руво и возат на Пени Фартинг велосипеди

03 Ноември 2013

За авторот