The Adventure Dispatch - Trailer

Наслов

Оди па седи дома!!

„Една од работите кои го дефинираат човечкото суштество е потребата за истражување. Ако сте од оние кои сакаат да истражуваат преку авантури, тогаш вие сте среќни.” - ние. 

The Adventure Dispatch е серија од неколку епизоди која својата премиера ќе ја има на 12.04.2016 година. Се работи за авантуристичка серија спонзорирана од Specialized Bicycles која ќе ги проследи авантурите на неколку американски фацки низ секојдневните велосипедски изненадувања. 

Sиркајте на Specialized Bicycles

06 Април 2016

За авторот