Наслов

Од моноцикл точак бидува

Што ако „споиш“ два моноцикли возени од нивните моноциклисти кои се спуштат на пример по некој језив планинарски предел на Доломитите. Во суштина, тоа ти е како еден точак да бил возен даун-хил од двајца прилично луди маунтин моно-бајкери.

10 Февруари 2013

За авторот