Комерцијален текст

Наслов

Нови Униор алатки за рекреативци и професионалци

Во Униор можете да го најдете вашиот фаворит сет од алати за велосипеди. 

Професионален домашен сет алати - 1600CN

Професиониот домашен сет е наменет како за домашна употреба така и за професионалните механичари во движење. Алатите се сместени во компактна пластична кутија со две висококвалитетни стиропорни прегради, каде секоја алатка си има свое место. 

Перфектен сет за посветените домашни корисници и механичари во движење што сакаат полесно да патуваат. 

За цени, контактирајте го одговорното лице за продажба.

 

Подвижен патнички сет работилница - 1600FN

Сетот вклучува широка палета на алати за професионалци што одат на терен. Професионален тим на механичари или сопственици на подвижни работилници ќе ја ценат компактната кутија со алати 969S, со две внатрешни прегради што нудат многу можности за сортирање на алатите и каде има дополнителен простор за специјалните дополнителни алати што секој механичар ги поседува. 

Овој сет има конкретна намена да понуди убаво решение помеѓу постоечкиот сет за алати со 50 парчиња 1600G1N и помалиот сет за алати 1600E1N. 

Следната група на алати се вклучени во овој сет: Клик ТУКА

За цени, контактирајте го одговорното лице за продажба.

 

Нови сетови за рекреативци - 1600A5, 1600A6, 1600A7

Нашите нови сетови за рекреативци ќе ги заменат постоечките модели 1600A1, 1600A2, 1600A3. Старите модели сеуште ќе бидат достапни во 2016 година. 

Главната промена беше во тоа да ги заменивме сите „професионални” верзии на алатите со „хоби” опции, со што се намалија цените во однос на предходните.

За цени, контактирајте го одговорното лице за продажба.

Контакт за продажба:
Горан Ковачевски
goran.kovacevski@uniorkomerc.com.mk

20 Ноември 2015

За авторот