Февруари 2017

Наслов

Нови продукти кај UNIOR алатите за велосипеди

Во 2017 година УНИОР влегоа со новитети во однос на алатите за велосипеди. Ние кратко ви ги презентираме поза, а подолу имате документ на англиски каде подетално се објаснети сите поединечно.

1. Држач со подесување за презентација на велосипеди

 

2. Професионален комплет за друмски велосипеди

 

3. Дебеломер за дебели велосипеди (гуми)

 

4. Демо комплет за производство

 

ПРЕВЗЕМЕТЕ ГО ПДФ ДОКУМЕНТОТ ТУКА!

06 Март 2017

За авторот