Наслов

Ноќ, скијање, виножито

Помош: реклама за телевизор..

Погоре можете да погледнете секвенци од новиот филм на Sweetgrass продукцијата, онаа која што го направи и „Валхала“, но овојпат со наслов Afterglow како реклама за новиот Филипс Амбилајт телевизор. 

Се работи за краток скијачки филм кој е сниман комплетно во темница додека скијачите се целосно осветлени со одела направени од ЛЕД диоди во различни бои. Ова дава исклучително интересен ефект на виножито на неверојатни ски локации кои се во целосен мрак, а и перфектно се поклопува со она што маркетинг агенцијата го посакуваше како реклама за новиот Амбилајт на Филипс.

29 Септември 2014

За авторот