'Mavrovo Maximum Adventure'

Наслов

Неверојатната потопена црква Св. Никола

Загревање пред почетокот на овогодинешниот 5ти по ред 'Mavrovo Maximum Adventure'

Максимално искористен сончев ден во Маврово, ден каков што би посакал секој. Вака изгледаше загревањето пред почетокот на трките во кајак и даска за стоечко веслање (SUP) на 'Mavrovo Maximum Adventure'. Голема благодарност до сите учесници на овој настан, направивте ова натпреварување да биде незаборавно. Честитки за победниците, и се гледаме во иднина на што повеќе вакви водени лудории. 

Повеќе информации на фан страните на нашиот клуб:

Instagram
Facebook11 Јуни 2018

За авторот