Наслов

Нема поубо од ишлер и чајче на планина

Се погаѓа ден ко на ресенчаниве, пука сонце, тие на планина под Голема Чука на Баба со поглед према Преспа. Да ти е мерак да си вратиш калорија и душа со топло чајче и благо. Оп, ама благото замина... 

19 Март 2015

За авторот