Наслов

Не мачиме мака само ние

Инфраструктурни чуда во сферата на велосипедските патеки може да се начекаат и надвор од границите на нашата чудесна земја. Не е сега работава да се тапкаме по рамо и да ги прифатиме неудобностиве туку напротив ова нека служи за пример како не треба!!

07 Октомври 2014

За авторот