Наслов

Најчитани за ноември се:

Веќе мина и ноември или познат како Студен, на крај ни донесе снекче за да не воведе кон Снежник - овде нема апсолутно ни малку рима, но тоа не ни беше идејата. Еве што беше најчитано на репертоарот на k4t.mk овој не толку студен ноември. 

30 Ноември 2015

За авторот