The Return of Northpark 2014

Наслов

На скејтборд натпревар во Солун

The Return of Northpark e скејтборд натпревар кој се оджува еднаш годишно во скејтпаркот "North Park" во Солун.

Во саботата отидовме на скејтбординг натпреварот "The Return of Northpark" во Солун. Атмосферата беше загреана уште од самиот старт. Многу скејтери, фрчат трикови на сите страни. Дечките направија парче. Одличен провод и дружба. Повелете кратко видео и неколку фотки.

         

         

18 Ноември 2014

За авторот