МОК ТВ

Наслов

МЗТ Скопје Аеродром против Партизан МШ

Кој ќе ја освои лигата во М18 конкуренцијата? Вечерва од 21 часот, низ директен пренос на МОК ТВ каналот.

17 Мај 2019

За авторот