Наслов

Ми се оствари сонот!

"Остварување на мојот сонот! Конечно стапнав на сцената на Мистер Олимпија, не се пласирав во финалето но сум пресреќен што сум тука и што сум во мојата најдобра форма досега. Патот беше долг и започна во Мај, можам само да кажам дека ќе дојдам пак. Успехот не е дестинација, тој е патување" - Изјави Оливер Аџиевски по вчерашниот настап (Showdown) на 212 дивизијата на Мистер Олимпија. 

20 Септември 2015

За авторот