Наслов

Диме ќе го трча њујоршкиот маратон, но треба да му помогнеме

Диме Диме, среќлија, бериќетлија..  Диме Милановски е среќникот кој ја доби наградата од Виз Ер Скопски маратон да учествува на Њујоршкиот маратон...Сето тоа е ептен супер но, на Диме му треба малку поткрепа околу финансискиот дел: визи, повратен билет и престој во Големото Јаболко за недела дена.. Ајде добри луѓе, спортски души, тркачи и тркачки, да направиме Диме да си оствари убава желба..кликај на сликата!!

27 Мај 2015

За авторот