Наслов

Маратоните во Љубљана и Подгорица со голем број на тркачи од Македонија

Вчера на маратоните во Љубљана и Подгорица учествуваа голем број на тркачи од Македонија. Честитки за сите нив.

Но посебните честитки одат за одличните резултати на Атанас Анчевски кој на полумаратонската трка во Љубљана го освои 9-то место со време од 1:13:12 и за 18-годишниот Дарио Ивановски кој на полумаратонската трка во Подгорица го освои 4-то место со резултат 1:14:54. Честитки момци!

Атанас Анчевски, 9-то место на полумаратонот во Љубљана, 1:13:12

Дарио Ивановски, 4-то место на полумаратонот во Подгорица, 1:14:54

 

26 Октомври 2015

За авторот